Activiteiten

Stilteweekends voor mannen in 2019

  • 31 oktober – 3 november – Verdiepings driedaagse voor wie eerder is geweest
    Locatie: Trappisten Abdij Lilbosch in Echt (Limburg). Kosten € 250. Inmiddels volgeboekt
  • 6 – 8 december – Basis Stilteweekend.
    Locatie: Retraitecentrum Klein Sion in Leuvenheim. Kosten € 170. Reeds geboekt voor een groep.
  • 2020
  • 27 – 29 maart 2020 – Basis Stilteweekend Locatie: Retraitecentrum Klein Sion in Leuvenheim. Kosten € 170. Aanmelden voor 1 maart 2020

Stilteweekend voor vrouwen

Rita van Herk gaat ook een Stilteweekend voor vrouwen organiseren. Datum nog niet bekend. Als je interesse hebt, kun je je bij haar aanmelden via mailadres: ritavanherk@gmail.com

StilteWorkshop
Hoe leer ik om God in de stilte te zoeken en naar zijn stem te luisteren. Een workshop van minimaal 1,5 à 2 uur. Deze kun je aanvragen voor je groep of gemeente Kosten € 200 plus reiskosten.

Stilteweekend voor je gemeente
De afgelopen jaren heb ik op aanvraag meerdere malen een Stilteweekend voor een groep mannen en/of vrouwen van een gemeente geleid. Als je dit zou willen neem dan contact met mij op. Doe dit 6 tot 9 maanden van tevoren in verband met het vinden van een geschikte locatie.

Workshop leven zonder stress

In deze workshop leer je hoe je vanuit de rust kunt leven op de Benedictijnse manier. Je zou het ook kunnen noemen: Benedictijns time-management.

Kosten voor een Workshop zijn € 200 plus reiskosten. Op aanvraag en in overleg.

Workshop Lectio Divina

Hoe lees je zo de bijbel dat het je echt raakt. Lectio Divina betekent een goddelijke manier van de bijbel lezen. In deze Workshop leer je in vier stappen hoe het lezen van het Woord echt diep je hart kan raken.

Stilte dienst

In de vorm van een dienst of meeting geef ik een introductie over “leven vanuit de Stilte”. Aanvraag in overleg voor je groep of gemeente.